احمد عبدالرضایی در سال 1338 در شهر اراک دیده به جهان گشود. از سالهاي آغازين دبستان به هنر خوشنويسي علاقهمند شد. تحصیلات وی کارشناسی شیمی، کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی، است.
اساتید ایشان عبارت اند از: آهنگران، حسینی موحد، فرادی، امیرخانی مسئولیت ها: مدرس انجمن خوشنویسان در خطوط نستعلیق، ثلث و نسخ، دو دوره رئیس انجمن، چند دوره نماینده، عضویت هیئت تشخیص درجه هنری و رتبه استادی در خطوط نستعلیق، ثلث و نسخ. پيشرفت او در فراگيري اين هنر چنان بود كه همواره مورد تشويق معلمين قرار ميگرفت. او در طول اين ساليان در مسابقات مختلف هنري موفق به كسب رتبه هاي نخست مي شد. در سال 1357 با استاد حسن آهنگران آشنا شد و پس از گذشت دو سال با استفاده از رهنمودهاي وي، موفق به اخذ گواهي نامة ممتاز از انجمن خوشنويسان ايران گرديد. همزمان با اوج گيري قيام مردم ايران در سال 1357 او همچنين توفيق آشنايي با استاد سيد محمد حسيني موحد را نيز به دست آورد و همواره از فيض مصاحبت و تعليمات ايشان بهره مند ميشد.
استاد احمد عبدالرضايي از سال 1359 پس از اخذ گواهينامة ممتاز خوشنويسي به تعليم هنرجويان اين رشته در شهرهاي تهران، قم، اراك، كاشان و زاهدان پرداخت. او در سال 1366 از تحصيل در رشتة شيمي فراغت يافت اما فعاليتهاي هنري و آموزشي خود را پيگرفت. عبدالرضايي در اكثر نمايشگاهها و جشنوارههاي خوشنويسي داخل و خارج كشور به صورت جمعي و فردي شركت نموده و تاكنون موفق به كتابت قرآن كريم، ادعيه، احاديث و آثار ادبي شده است. وي آثار خود را بارها به شكل كتيبه عرضه نموده است. اولين اثر وي در اين زمينه كتيبه اي است كه در سالهاي دفاع مقدس بر محراب حسينيه لشكر 17 علي بن ابي طالب (ع) نوشته است. از او تاكنون بيش از دو هزار متر كتيبه درخطوط مختلف در مساجد، حسينيهها و اماكن مقدس كشور به چشم ميخورد.
استاد در سال 1368 به عنوان هنرمند دفاع مقدس و در سال 1381 به عنوان خادم برگزيدة قرآن كريم معرفي گرديد و مورد تقدير قرار گرفت.
حدود 30 سال تدریس خطوط نسخ و ثلث در مراحل فوقممتاز و تربیت جمعی از بهترین جوانان نسخ و ثلثنویس حال حاضر کشور، ایشان هماکنون عضو ارشد و جزء کارشناسان برجسته گروه عالی نظارت و ارزشیابی انجمن خوشنویسان میباشند.
آثار:
1. کتابت قرآنکریم
2. کتابت کتیبههای صحن غدیر آستان قدس رضوی (1385)
3. کتابت کتیبههای حرم کاظمین (ع) (1388)
4. کتابت کتیبههای حرم حضرت معصومه(س) (1383)
5. کتابت کتیبههای مرقد حضرت امام خمینی(ره) (سالهای76و87 و89)
6. کتابت کتیبههای سالن اجلاس سران كشور هاي اسلامي (1375)
7. کتابت کتیبههای مصلاي امام خميني(ره) (سالهاي 75و 80 و89)
8. کتابت کتیبههای مسجد اعظم قم (1387)
9. کتابت کتیبههای مسجد امام حسن عسکری(ع) قم (1384) {لازم به ذکر است که در این مسجد کل قرآنکریم به صورت کتیبه نصب خواهد شد که این پروژه در حال انجام است.
10. کتابت کتیبههای دهها مسجد و اماکن متبرکه دیگر ...
لازم به ذکر است از سال 1390 کارگاههای آموزشی خط ثلث دارالکتابه با حضور این استاد گرانمایه تشکیل شده و حدود 50 نفر از هنرمندان ممتاز ثلثنویس از سراسر کشور در این کارگاهها حضور یافتهاند.